Menefex Mini Logo

Sorry! De scherm van je toestel is te klein om de website juist weer te geven...

Over Menefex.

Wie zijn wij?

Menefex is een jong en modern webmediabedrijf, opgericht door Michael Fransman, die zich inzet en gespecialiseerd is in het uitdenken en ontwikkelen van websites en webapplicaties. Wij zorgen dat de ambities van de klant en het eindproduct tot één komen.

Waar staan wij voor?

Menefex staat voor efficiëntie, innovatie, gebruiksvriendelijkheid en misschien wel twee van onze belangrijkste aspecten; de functionaliteit en de moderne design. Wij bouwen onze softwareproducten op maatwerk en zorgen dat de klant zich zoveel mogelijk kan relativeren met het eindproduct. Wij zijn van mening dat de functionaliteit in balans moet zijn met de visuele aspecten van de website / webapplicatie voor een ultieme ervaring.

Wat maakt Menefex zo uniek?

Menefex biedt de nodige hulp, service en communicatie vóór, tijdens en ná het bouwproces van uw product en heeft deze op een hoog plateau staan. Wij denken sterk mee met de klant. Wij werken met de nieuwste en meest stabiele software, zodat u product veilig en duurzaam blijft. Bij Menefex respecteren we essentiële details en is niks onmogelijk. Er wordt bij het bouwen tot over de laatste pixel nagedacht.

Onze doelen, streven en motivatie?

Menefex heeft als drijfveren de interesse in de diversiteit van software en de oneindige mogelijkheden die technologie deze tijd biedt. Bovendien motiveert het ons als we onze tevreden klanten een digitale brug kunnen bieden en hun ambities verpakt een digitaal product wereldwijd op de kaart kunnen zetten door middel van een website of webapplicatie.

WE ❤︎ MUSIC ! Daarom delen we ons work, chill & vibe - playlist. Geniet ervan en blijf ons volgen voor updates.