Menefex Mini Logo

Sorry! De scherm van je toestel is te klein om de website juist weer te geven...

ALLE BLOGPOSTS
Menefex Icon

SEO: een set Powertools die jouw website beter op de kaart zet!


SEO: een set Powertools die jouw website beter op de kaart zet!

Wat is SEO & waarom is SEO zo onmisbaar voor jouw (online) business?

Het bezoekersverkeer wat naar je website trekt wordt zéér onderschat!

Zoals je misschien al weet kun je een website bereiken door het webadres in te typen in een internetbrowser op een apparaat die toegang heeft tot het internet. Vrij makkelijk en toegankelijk zeker sinds de rise van smartphones en het is niet weg te denken in 2020.

We hoeven er geen cijfers bij te halen als we zeggen dat de wereld in een rap tempo digitaliseert. Voertuigen worden steeds meer elektrisch. Er wordt steeds meer digitaal geshopt en vaker eten & drank besteld via het internet. Waar je vroeger je PC moest opstarten om een berichtje te sturen via MSN, gaat dat nu binnen no seconds op Whatsapp via je Smartphone.

Met diens snelheid en toegankelijkheid hoopt een bezoeker jouw website te vinden en dat is waar wij als Web Developers het lintje overnemen. Een ervaren Web Developer neemt daarom de SEO als heilig bij het bouwen van zijn website / webapplicatie!

SEO Benefits

Dan denk je.. SEO? Wat is dat dan eigenlijk, waar vult dat zich in? SEO staat voor Search Engine Optimization. Dit zijn een diversiteit aan achtergrondtechnieken die er grotendeels voor zorgen dat jouw website in Google te vinden is en hoger rankt in de zoekresultaten.

Bovendien kun je - niet geheel onbelangrijk - het verkeer aan internetbezoekers op jou website meten, bijhouden en analyseren.

Samengevat: SEO is zeer essentieel voor bijvoorbeeld het plannen van succesvolle bedrijfstactieken en strategieën! Tevens ook als je simpelweg van cijfers houdt en/of de groei van je (online) business wilt monitoren.

Alzo zorg dat jouw website ge'SEO'maliseerd' is!

Lees op Feedly Lees / Abonneer op Feedly
Abonneer via RSS Reader RAW data via Feedburner
ALLE BLOGPOSTS
Gerelateerde Artikelen