Menefex Mini Logo

Sorry! De scherm van je toestel is te klein om de website juist weer te geven...

ALLE BLOGPOSTS
Menefex Icon

'Menefex' heeft officieel afscheid genomen van oud handelsnaam!


'Menefex' heeft officieel afscheid genomen van oud handelsnaam!

Waarom überhaupt afscheid van het oude en waar is het nieuwe van afgeleid. Daar gaan we inhoudelijk op in..

'Menefex' heeft officieel afscheid genomen van 'Gimmix' en gaat fris door het bedrijfsleven onder een nieuw en representatief voorkomen. Eigenlijk een topic waarvan wij vinden dat deze niet tussen onze blog hoort, maar wij toch uitgebreid aandacht aan willen besteden én nog vooral waar onze nieuwe naam vandaan komt. Nu alles juridisch achter de schermen is afgehandeld, kunnen we alle feiten in alle rust op tafel leggen.

Maar eerst een kleine samenvatting waarom we überhaupt noodgedwongen onze handelsnaam hebben moeten wijzigen. Nou... Er blijkt dus een bedrijf te bestaan met een soortgelijke naam en actief te zijn in onder andere de softwarebranche. Deze vonden dat wij mogelijk in elkaars vaarwater zouden bevinden en zo potentieel klanten zouden verwarren op bijv. Google. Om het kort en bondig te houden zijn beide partijen er voordelig uitgekomen. Zand erover en naar het heden!

En nu heten jullie 'Menefex', wat houdt die naam in? Waar is het van afgeleid? Is het toevallig zoiets als manifesteren? Het laatste zeker! Maar nog belangrijker; de naam is namelijk afgeleid van het oude en tevens allereerste Egyptische hoofdstad 'Menefer', wel beter bekend als 'Memphis'. We konden natuurlijk onze geliefde roots niet op een betere manier naar voren brengen dan met het omarmen van deze nieuw naam. En trotseren deze dus daarom ook extra!

Wat onze werkzaamheden betreft waren we natuurlijk vanwege alle juridische zaken en het ontwikkelen en overgaan van het nieuw voorkomen onvrijwillig vertraagd, in natuurlijk wat wij het leukst vinden om te doen en de beste in zijn; het software ontwikkelen zelve! Deze hebben we met nieuwe frisse energie opgepakt en met al die opgespaarde ideeën en inspiratie brengen wij dit jaar dus extra interessante en creatieve projecten uit. Blijf daarom de blog op onze website en sociale kanalen in de gaten houden. 

Heb jij een onderneming die nog zonder www... handelt anno modern 2021, bekijk onze prijslijst. Bel gerust voor een vrijblijvend gesprek over wat het beste aansluit voor jouw onderneming. Ook als je al een website bezit en deze toe is aan onderhoud, nemen wij die natuurlijk graag onder handen en zorgen dat ie weer op & top is. Je weet waar je moet wezen!

 Now back to getting busy.... ✨

Lees op Feedly Lees / Abonneer op Feedly
Abonneer via RSS Reader RAW data via Feedburner
ALLE BLOGPOSTS
Gerelateerde Artikelen